WEDSTRIJD ZVK Lommel-Wezel United - Picardie Bruxelles  4 - 3  (2-2)

DATUM 31-10-2008  21:15

DOELPUNTEN 6’ El Badey (1-0), 10’ Kabir (1-1), 12’ Boushaba (2-1), 12’ El Hadji (2-2), 23’ El Badey (3-2), 30’ Boushaba (4-2) en 39’ Aagioua (4-3).

VERSLAG Beide ploegen startte redelijk behouden en hierdoor was er de eerste vijf minuten niet echt veel te zien.In de zesde minuut besloot El Badey een solo in te zetten en na twee spelers knap in de wind te zetten stifte hij ook nog de bal over de bezoekende goalie, 1-0. Drie minuten later kon Kabir er 1-1 van maken na zwak verdedigen van LW United. In de twaalfde minuut scoorde Boushaba de 2-1 op assit van Cammalleri. Maar nog geen minuut later maakte El Hadji al de 2-2. Zo bleef het tot de rust.

Na de pauze startte K-Kontrol LW United het beste en dit leverde in de 23ste minuut de 3-2 op, El Badey zag zijn schot richting tweede paal mooi tegen de netten vliegen. Twee minuten later had Sowinski een reuze safe nodig om de gelijkmaker te voorkomen. In de 30ste minuut gooide Sowinski een gemeten bal richting Boushaba en deze laatste wist de bal mooi in doel te werken. United trachtte de match nu rustig uit te tikken en ongeacht het Brusselse spel met vliegende keeper lukke ze daar vrij goed in. Het was pas 20 seconden voor tijd dat Brussel de 4-3 kon scoren maar daarna gebeurde er niets meer.